Professionele Audio & Video oplossingen voor vaste installaties

Over Ons

AV Integrate biedt jarenlange ervaring op het gebied van audiovisuele oplossingen voor installaties en projecten. Naast het importeren van professionele en kwalitatief hoogwaardige audiovisuele producten, kunt u hier ook terecht voor een goed advies voor de vraagstukken bij aanbestedingen of offerte aanvragen van projecten. Wij staan al meer dan 15 jaar bekend om onze professionele levering van audio producten aan de AV branche.

Als importeur kiezen wij voor fabrikanten die volledig achter hun product staan en kwaliteit garanderen. Ons service gerichte instelling ontzorgt onze klanten van A tot Z. 

Richard Grevelink

Advies op maat
Stuur uw vraagstukken betreffende de audiovisuele invulling van uw project met een gerust hart aan ons door en wij voorzien u van een doordacht voorstel met een heldere tekst en uitleg en daarbij een overzichtelijke systeemtekening.

Installateurs
Levering gaat altijd via (erkende) installateurs. 

Richard Grevelink
Richard Grevelink is al meer dan 20 jaar werkzaam in de AV branche en heeft alle facetten mee gemaakt, van import tot sales aan de eindgebruiker. Hij is úw adviseur voor uw audio projecten.


 

Bezoek adres:   Bedrijvenweg 2, 7161 AJ  NEEDE 

AV Integrate

Alle gecommuniceerde bedragen op deze site zijn exclusief BTW.

 

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden