Professionele Audio & Video oplossingen voor vaste installaties

NIEUW: Luidsprekers van Cloud Electronics

2015-01-20

Met minder dan een maand tot aan de ISE2015 te Amsterdam, introduceert Cloud Electronics een nieuwe luidspreker range die tijdens de ISE2105 voor het eerst aan het grote publiek wordt vertoond.

De nieuwe reeks van sprekers omvat zowel opbouw als plafond inbouw modellen afgestemd om perfecte sound weer te geven met Cloud versterkers en mengversterkers. De 5, 6 en 8-inch plafond sprekers zijn 2-weg drivers en bieden consistente spreiding over een breed frequentiebereik, magnetische luidsprekerroosters verkrijgbaar in zwart of wit, toegankelijke high-impedantie of lage impedantie schakelaar instellingen en verwijderbare logo's om ervoor te zorgen dat de Cloud luidsprekers discreet kunnen worden gebruikt in bijna elke omgeving.

De luidsprekers zijn op maat gebouwd en getuned voor hoogwaardige prestaties en zijn met zorg ontworpen en getest door ingenieurs, waardoor een uitgebreide 5 jaar commerciële garantie gegarandeerd blijft.

Verdere technische details en prijzen zullen beschikbaar zijn op de ISE 2015 in februari.

Tijdens de ISE 2015 in Amsterdam vindt u het Cloud team en deze opwindende nieuwe producten in onze nieuwe stand in hal no.6 Booth no.6-H152 (andere locatie dan vorige jaren). Wij verheugen ons op uw komst!

U kunt nog steeds pre-registreren voor ISE 2015, klik hier. Uw persoonlijke registratiecode: 831.487

  Terug
🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden